суббота, 25 ноября 2017 г.

Тренінг з тимбілдингу

      Тренінг з тимбілдингу для вихованців ГПД 3 - 4 класів провела  педагог-організатор школи   Попік О.М. Його мета: об'єднання групи і побудова ефективної командної взаємодії;, формування сприятливого психологічного клімату в групі, розвиток комунікативної компетентності (уміння працювати в команді, знаходити спільну мову з іншими, уміння домовлятися, поступатися один одному, уміння спілкуватися і висловлювати свою точку зору, толерантність), розвиток соціальної компетентності (уміння робити свій вибір і приймати рішення, уміння брати на себе відповідальність і бути активним, уміння безконфліктного співіснування з іншими).







3 комментария:

  1. Олено Миколаївно, велика вдячність за проведений тренінг для вихованців ГПД, за Вашу творчість і креативність, за любов до дітей, уміння згуртувати їх, зацікавити, повести за собою. Ви Учитель, який мріє, надихає, змінює. Спасибі за співпрацю шкільного парламенту з групами продовженого дня.

    ОтветитьУдалить
  2. Моїй Лиші Єлизаветі дуже сподобалося! Дуже вдячна за працю!

    ОтветитьУдалить
  3. Дуже вдячна за теплі відгуки. Вважаю, що такі тренінги дуже корисні всім нашим дітям, адже вони розвивають їхні здібності та формують дуже корисні навички. Якщо потрібні будуть методичні матеріали - звертайтесь, буду рада допомогти.

    ОтветитьУдалить