среда, 6 декабря 2017 г.

До Дня Збройних сил України

   


            6 грудня - День Збройних сил України. І вже стало традицією вітати у цей день не тільки військових, а й усіх чоловіків, хлопчиків. Адже на випадок війни стати на захист своєї землі, своїх рідних повинен кожен справжній чоловік.
       Та на жаль, коли ніхто і подумати не міг, до нас в Україну прийшла страшна війна. Тисячі українців покинули всі свої справи, відмовились від затишку і сімейного тепла та пішли боронити рідну землю. Серед таких героїв був батько учня 2-б класу Какалюк Олександр, який у числі тих, хто загинув у зоні АТО в перший рік російсько-української війни.
           В групі продовженого дня других класів теж відбулася виховна година «Є така професія- Батьківщину захищати».  Влада Гвоздєва розповіла про свого рідного брата Мостику Руслана, який два роки захищав м. Рубіжне Луганської області. Кириленко Максим, Твердохліб Роман, Казюта Олег розповіли про своїх татусів, які теж захищають нас, працюючи в поліції і пожежній охороні.
             Всі діти малювали портрети своїх  батьків, братів, дідусів,  писали побажання. А в кінці дня, коли дітлахів забирали додому, то і для рідних було завдання: знайти себе, якщо забирав тато, знайти чоловіка, якщо забирала мама, знайти сина, якщо забирала бабуся.
            Потім відбулася конкурсна програма. Діти обєдналися  у дві команди: команда «Барвінок» і команда «Котигорошок». Вони були і розвідниками (розвідники повинні добре орієнтуватися в будь-яких обставинах. Навіть у темряві. Хлопці повинні були опізнати різноманітні речі, якими користуються дівчатка). Вони були і наїзниками (конкурс називався «Осідлай цього коня»). І передавали м’яч, і стрибали на скакалці, і віджималися.
             Всім хлопцям бажаємо міцного здоров’я, відмінних успіхів у навчанні, бути щасливими і життєрадісними. А Україні бажаємо миру, щастя і добра.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий